Veelgestelde vragen

Zit je nog met een aantal vragen? Misschien kan je hieronder je antwoord al wel terugvinden. Toch niet gevonden wat je zocht? Wij zijn telefonisch en via e-mail bereikbaar en helpen jullie graag verder. 

 • Kunnen de EHBO opleidingen in ons bedrijf georganiseerd worden?
  Jazeker! 80% van onze opleidingen zijn in-company. In samenspraak met de klant organiseren we de opleidingen op de meest geschikte plaats in jouw bedrijf, zonder daarbij een productieproces te verstoren.
 • Wat als ik zelf niet genoeg ruimte heb om een EHBO opleiding te organiseren?
  In dat geval bent u meer dan welkom in onze moderne leslokalen in Lint of bij onze partner in Drongen. Toch liever in eigen regio? Dan gaan we samen met u op zoek naar een betaalbare en geschikte flexplek om de gewenste training te organiseren.
 • Levert de gevolgde EHBO opleiding ook een erkend attest op?
  Ja zeker. Medical Training Academy BV is een door tal van overheden en sectorfondsen erkende opleidingsorganisatie. Uw opleiding is dus erkend voor het attest bedrijfshulpverlening zoals bepaald in het KB van 15/12/2010, of het wettelijke attest Kind en Gezin, of het attest bosexploitatie, etc…
 • Mijn bedrijf organiseerde een EHBO opleiding, maar ik was afwezig wegens ziekte. Kan ik een les inhalen?
  Op geregelde tijdstippen organiseren wij “open EHBO opleidingen” in Lint en in Drongen. Zo kan u de gemiste bijscholing inhalen, samen met collega’s van andere bedrijven.
 • Mijn organisatie heeft nood aan een zeer specifieke EHBO opleiding. Kan er op maat gewerkt worden?
  Tijdens ons voorafgaand intakegesprek bepalen we samen wat de juiste inhoud en vorm van uw training dient te worden. Vervolgens stemmen wij onze training volledig af op jouw behoefte, rekening houdende met de geldende wettelijke bepalingen.
 • Is er een medische voorkennis nodig om de EHBO opleidingen te volgen?
  Neen, er is geen enkele medische voorkennis noodzakelijk voor onze EHBO opleidingen. Wenst u echter een doorgedreven training te volgen, of wenst u een training bij te wonen die bestemd is voor medische zorgprofessionals, dan is een minimale basiskennis en of certificering/erkenning wel noodzakelijk. Dit hangt af van de aard van de vorming.

Uw vraag nog niet beantwoord?

Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.