Consultancy en advies

Advies nodig of een grondige audit van de medische hulpverlening in uw organisatie?

Opleidingen & skills

U heeft een bestaande productie-omgeving, kantoren, magazijnen of andere werkplekken. Beschikt uw personeel over de nodige EHBO opleidingen en bijscholingen of dienen er nog extra skills aangeleerd te worden?

Het juiste materiaal

Beschikt u over het juiste EHBO materiaal in functie van de risico’s op uw werkplek? Of heeft u teveel en overbodig materiaal?

Hulpverlening

Opent u binnenkort een nieuwe vestiging of verhuist uw bedrijf? Volstaat uw bestaande EHBO hulpverlening dan nog wel of dient er een aanpassing of uitbreiding te gebeuren?

Consultancy 2.0

Onze medische experten geven u correct advies dat grondig onderbouwd is door onze jarenlange expertise in de dringende geneeskundige hulpverlening. Wij kunnen u begeleiden van A-Z. En alhoewel wij geen verkopers van EHBO materialen zijn, hebben wij een uitgebreid netwerk aan betrouwbare en goede leveranciers in wiens richting wij u kunnen sturen. Bovendien hanteren wij eerlijk concultancytarieven omdat wij u een totaalpakket kunnen bieden en liefst op een lange termijn met u willen samenwerken.

Samenstellen van EHBO teams

Wie wordt er best EHBO medewerker? Hoe verloopt een EHBO opleiding en voor wie is die geschikt?
Medical Training Academy staat uw HR-medewerker graag bij in screening- en selectieprocedures voor toekomstige EHBO medewerkers. Zo bent u zeker van “de juiste persoon op de juiste plaats” en bespaart u op het onnodig vervangen van medewerkers wat weer een extra opleidingskost met zich meebrengt.

Advies en begeleiding van acteurs/figuranten

Tijdens een film of een serie zijn vaak scenes waar acteurs en figuranten vaak zieke en gewonde mensen moeten spelen. Al te vaak zien we onrealistische simulaties, medische fouten of verkeerde medische handelingen op beeld. Een ergernis bij velen en als producent/regisseur wil u natuurlijk een foutloze productie.

Medical Training Academy heeft zoveel expertise in het pre-hospitaalveld dat wij uw acteurs en figuranten on the spot kunnen begeleiden in het juist uitbeelden van ziektebeelden en verwondingen. Wij weten immers hoe echte patiënten zich gedragen!

Omdat onze crew bestaat uit flink wat docenten die toekomstige echte hulpverleners opleiden tot 112-erkende hulpverleners kunnen wij ook acteurs die hulpverleners moeten spelen perfect begeleiden in het correct uitvoeren van handelingen.

Wilt u meer informatie

Hebt u vragen rond een van onze diensten of opleidingen? Neem contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.