Digitale EHBO lessen

EHBO les vanuit uw kot !

Praktijkgerichte EHBO bijscholingen via ons Digital Classroom.

U kan uw jaarlijks verplichte bijscholing “eerste hulp” – erkend volgens KB 15/12/2010 – volgen op een veilige manier. Geheel volgens de spelregels van de Coronamaatregelen.

Hoe werkt het?

Eenvoudig. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en een uitnodiging om de deelnamebijdrage te storten op het voorziene bankrekeningnummer. Eens de deelnamebijdrage ontvangen ontvangt u een unieke URL (link).

Groep medewerkers inschrijven?

Wenst u een groep medewerkers in te schrijven, dan kunnen wij u een afzonderlijk tijdslot geven. Contacteer ons om een gepaste dag en uur af te spreken.

Hoeveel lessen moet ik volgen?

Volgens het KB van 15/12/2010 dient u jaarlijks min 4u bijscholing te volgen. Dit kan eventueel opgesplitst worden in 2×2 u.

Wat heeft u nodig?

Een stabiele internetverbinding, een pc, laptop, tablet met een camera en geluid. Dat is alles!

Wat kan er tijdens de les?

U volgt de les vanuit uw kot, wij geven ze live vanuit onze TV-studio in de AED Studios te Lint. U kan rechtstreeks interactie hebben met de docent en de mededeelnemers via beeld en klank. Alsof u in een echt klaslokaal zit. Bij verschillende hoofdstukken zoals bv.  reanimatie en verstikking gebruiken wij erg duidelijke instructievideos. De les wordt live door een ervaren spoedgevallenmedewerker gegeven. U kan vragen stellen of opmerkingen formuleren zoals in een echte les.

Krijg ik een wettelijke bijscholingsattest ?

Ja hoor, daags na de les ontvangt u uw wettelijk attest volgens KB 15/12/2010 al in uw mailbox, alsook een uitgebreide PDF van de cursus.

Wilt u meer informatie ?

Hebt u vragen rond een van onze diensten of opleidingen? Neem contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.